top of page

Over

Sinds 1965 is de Kronenburggroup niet meer weg te denken uit de Nederlandse installatie branche en staan wij aan de basis van vele technologische ontwikkelingen. Het is een familiebedrijf in hart en nieren, waar hoogstaande dienstverlening voorop staat.

 

Wij zijn verantwoordelijk voor de complete levering van kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde technische installaties aan industrie, gebouwen, gezondheidszorg en onderwijs. Bovengenoemde werkzaamheden worden uitgevoerd in diverse marktsectoren, zowel nationaal als internationaal. 

 

De dienstverlening van Kronenburggroup richt zich op het ontwerpen, installeren en beheren van technische installaties. Onze efficiënte en effectieve oplossingen laten techniek voor u werken. De juiste vertaling van uw persoonlijke wensen door onze vakbekwame medewerkers in uw project. Wij zijn Uneto erkend en voorzien van al onze benodigde certificeringen. 

 

Kronenburggroup is een technisch dienstverlener die goede oplossingen biedt aan ambitieuze klanten binnen het bedrijfsleven en de non - profitsector. Wij voeren zowel eenvoudige als gedurfde projecten uit. De relatie met de opdrachtgever staat bij ons hoog in het vaandel en daarom streven wij altijd naar een lange termijnrelatie. 

 

Kronenburggroup bestaat uit een team gedreven mensen met een grote passie voor techniek. Betrokkenheid bij het bedrijf/bij de klant in combinatie met kennis en kunde is daarin essentieel en vormt de basis van ons succes. 

bottom of page