top of page

Kronenburggroup is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. Elk van deze ondernemingen beschikt over hoogwaardige en specialistische expertise op het gebied van techniek. Zij opereren elk onder hun eigen naam, maar werken door hun ’familieband’ optimaal met elkaar samen. We zijn groot als het moet, en compact als het kan. De medewerkers spreken dezelfde taal en delen dezelfde waarden en ambities. Dichtbij onze klant zijn we op ons best. 

 

Wij streven naar een balans tussen maatschappelijke betrokkenheid en economische vooruitgang. Onze focus is gericht op continuïteit en op de lange termijn. In elk van onze ondernemingen zijn de lijnen kort en de mogelijkheid tot specialisatie en ontwikkeling groot. Wij bouwen aan sterke, winstgevende en duurzame ondernemingen. Wij willen investeren in mensen, in innovatie, in de toekomst.

 

Onze medewerkers zijn de belangrijkste waarde voor onze ondernemingen. Zij onderhouden de duurzame relaties met klanten en leveren de toegevoegde waarde. Verantwoord werkgeverschap bestaat in onze visie uit het creëren van een veilige werkomgeving, goede arbeidsverhoudingen en ontplooiingmogelijkheid bij alle ondernemingen. 

 

bottom of page