top of page

Installatietechniek

Elektrotechniek
Werktuigbouwkundig
Regeltechniek
Klimaattechniek
Automatisering
Instrumentatie

Uw installaties vormen het hart van uw organisatie. Daarom moet de bouw ervan zorgvuldig gebeuren. De Kronenburggroup installeert, monteert en bereidt de bedrijfsinstelling voor al uw technische installaties. Het voordeel voor u: de realisatie van al uw specialismen is in handen van een partij. 

 

Omdat elk bedrijf zo snel mogelijk haar nieuwe installaties in gebruik wilt nemen, handelt de Kronenburggroup zo snel en doelgericht mogelijk. Als de installatie eenmaal staat, nemen wij ook de inbedrijfstelling voor onze rekening. We werken volgens strenge veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat uw installaties voldoen aan de wettelijke regels. Ook zorgt de Kronenburggroup ervoor dat de gegevens over uw apparatuur zo goed mogelijk worden opgeslagen. 

 

De Kronenburggroup realiseert uw project met aandacht voor kwaliteit en veiligheid. De expertise van onze monteurs zorgen voor uiterst nauwkeurige werkwijze. De Kronenburggroup draagt het onderhoud, beheer en service aan haar technische dienst en deze zullen de zorg volledig op zich nemen. 

bottom of page